ANASAYFA  
 
HABERLER / ETKİNLİKLER - 0 -
 
 

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Seyyit AYDIN Bölümümüzü Ziyaret Etti







Kastamonu Üniversitesi rektörü Sn.Seyyit AYDIN, Priştine Üniversitesi Filoloji Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü ziyaret etti. Bölümde çok sıcak bir şekilde karşılanan Aydın, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında ayrıca, kendisine bugüne kadar Turkolojiye yaptıkları katkılar nedeniyle "Süreyya Yusuf Turkoloji ödülü" verildi.   

 

Ödül töreninde konuşan Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Prof.Dr. İrfan Morina, "Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sayın Seyyit AYDIN'ın uzun zamandan beri beklediğimiz ziyaretleri bizleri çok memnun etmiştir. Bizden hiçbir zaman desleteklerini esirgemeyen sayın rektöre huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Turkolojiye yaptıkları katkılar nedeniyle kendilerine "Süreyya Yusuf Turkoloji Ödülü"nü takdim etmek istiyorum." dedi.

Kastamonu Üniverditesi rektörü Seyyit AYDIN da, yaptıkları konuşmada, "Burada olmaktan çok mutluyuz. Burada kendimizi evimizde hissediyoruz. Bizim, Priştine Üniversitesiyle ikli İşbirliği Antlaşması ile Mevlana Protokolumuz var. Bu çerçevede öğrenci ve öğretim üyesi değişikliğini bekliyoruz. Bilhassa Türk Dili ve edebiyatı Bölümüne ayrı bir önem verdiğimizi belirtmek isterim. Birlikte çalışmaktan buyuk mutluluk duyacağız." dedi.

Kendilerine yapmış oldukları bu ziyaret için Türk Dili ve Edebiyatı bölümü olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.



















Tarih : 10.4.2016

 

ARŞİV
 

GALERİ
 


BLOG

 
 
Prishtine Universitesi Filoloji Fakultesi Turk Dili ve Edebiyati Bolumu Prishtine / KOSOVA    salihokumus@gmail.com
Copyright © 2015 Salih OKUMUŞ - Her Hakkı Saklıdır.Site içeriği kaynak gösterilerek kullanılabilir.