ANASAYFA  
 
HABERLER / ETKİNLİKLER - 0 -
 

Birim Ziyaretleri: Rektörümüz Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, üniversitemizin Birimlerine Ziyaretlerde bulundu.


Prş 24 May 2012 22:50:17 EEST






 Üniversitemiz akademik birimlerinin talep ve sorunlarını yakından incelemek, ilgili birimlerin mensuplarının düşüncelerinden de yararlanarak gerek akademik gerekse fiziki koşulları iyileştirmeye dönük çözümler üretecek politikalar geliştirmek üzere belirli bir program kapsamında rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri YILMAZ ile 06/02/2012 tarihinde sırasıyla cumhuriyet Yerleşkesi'ndeki eğitim Fakültesi binasında bulunan Tıp Fakültesi Dekanlığı ve ardından Fen Bilimleri enstitüsü, beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu idari birimlerini ziyaret etti.

Tıp Fakültesi Dekanlığı'na yapılan ziyarette heyeti Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hulusi GÜREL karşıladı. Rektörümüz ve rektör yardımcımız burada gerçekleştirdikleri toplantı ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Sonrasında rektörümüz Prof. Dr. YARILGAÇ idari personelin çalışmalarını yerinde inceledi.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Latif KELEBEKLİ ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Doç. Dr. Ceyhan TARAKÇIOĞLU'nu da makamlarında ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri YILMAZ gerçekleştirdikleri toplantıda önümüzdeki dönem için planlanan akademik projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunarak yapılan faaliyetler ile ilgili bilgi aldılar. Daha sonra yeni kurulum aşamasında olan Sosyal bilimler Enstitüsü kütüphanesini inceleyen Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ'a burada Enstitü Müdürü Yard. Doç. Dr. Salih OKUMUŞ yapılan son çalışmalar konusunda ayrıntılı bilgi aktardı.

Akabinde Ordu Üniversitesi Eğitim ve araştırma Hastanesi başhekimi Dr. Özgür ENGİNYURT'u da makamında ziyaret eden Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, akademik personel ile birlikte bir toplantı gerçekleştirerek talep ve görüşleri dinledi. 



http://www.odu.edu.tr/tr/Pages/index.php?tur=3&page=390













Tarih : 21.2.2016

 

ARŞİV
 

GALERİ
 


BLOG

 
 
Prishtine Universitesi Filoloji Fakultesi Turk Dili ve Edebiyati Bolumu Prishtine / KOSOVA    salihokumus@gmail.com
Copyright © 2015 Salih OKUMUŞ - Her Hakkı Saklıdır.Site içeriği kaynak gösterilerek kullanılabilir.